donderdag 17 mei 2012

Poppen en Berenbeurzen

NIESJE WOLTERS VAN BEMMEL

Dankzij de samenwerking met een groot aantal gespecialiseerde deelnemers uit binnen en buitenland is Niesje Wolters van Bemmel sinds 1976 toonaangevend in de organisatie van poppen en berenbeurzen in Nederland en België.  Kenmerkend is een breed assortiment  gespecialiseerde producten, kwaliteit, creativiteit en deskundig advies! Tijdens een bezoek aan onze beurzen bent u verzekerd van een uitgebreide keuze aan antieke, oude en hedendaagse poppen en teddyberen en gespecialiseerde hobbymaterialen. De poppen en berendokter is aanwezig om uw dierbare pop of teddybeer te herstellen.
Gratis online tijdschriften! Bezoek onze website www.niesjewolters.nl en geniet geheel gratis van onze twee online tijdschriften: POPPEN.nl en TEDDY-BEER.nl. Voorafgaand aan de beurs die u gaat bezoeken maakt u kennis met de nieuwste creaties van bekende poppen en berenmaaksters, de introductie  van creatieve workshops waar u zich voor kunt aanmelden, tourbusreizen en opstapplaatsen naar onze grote internationale beurzen, routebeschrijvingen, interessante beursaanbiedingen en leuke verhalen zoals  ‘Max Antiek Journaal’.

Meer nieuws? U kunt zich inschrijven voor onze ‘E-mail Nieuwsbrief’. Zo bent u als eerste op de hoogte van het laatste nieuws, bovendien ontvangt u als abonnee regelmatig VRIJKAARTEN naar onze poppen en berenbeurzen in Nederland en België. Ga naar www.niesjewolters.nl  en vul vrijblijvend uw  e-mailadres in. Voor ’s werelds grootste poppen en berenbeurs in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch (NL) ontvangt u op de volgende pagina alvast een waardebon met een korting van maar liefst 50% op de entreeprijs, U betaalt ipv € 10,- bij inlevering van de bon slechts € 5,- per persoon!

Wilt u ook eens deelnemen aan een poppen en berenbeurs? Aarzel niet en vraag om informatie! Deelnameformulieren vindt u ook op onze website. Organisatiebureau Niesje Wolters van Bemmel, Posbus 14 8160 AA Epe (NL)  info@niesjewolters.nl Tel: 0031 (0)578 628767  www.niesjewolters.nl   

Foto cover: ‘Fleur’, pop van Hildegard Günzel  (DE) de teddyberen ‘Daddy & Kid’ zijn van Helga Torfs (BE).